La Policia Municipal deté dues persones pel robatori d’un catalitzador d’un vehicle Després que diumenge al matí la Policia Municipal de Mollet del Vallès fos alertada per un ciutadà que hi havia a un estacionament de la localitat dues persones amb actitud sospitosa mirant els vehicles estacionats a la zona, dotacions del cos policial es va apropar a la zona i van detectar com ficaven una peça metàl·lica al maleter d’un vehicle. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Policia Municipal deté dues persones pel robatori d’un catalitzador d’un vehicle

Després que diumenge al matí la Policia Municipal de Mollet del Vallès fos alertada per un ciutadà que hi havia a un estacionament de la localitat dues persones amb actitud sospitosa mirant els vehicles estacionats a la zona, dotacions del cos policial es va apropar a la zona i van detectar com ficaven una peça metàl·lica al maleter d’un vehicle.

La Policia Municipal deté dues persones pel robatori d’un catalitzador d’un vehicle.

Un cop identificades les dues persones, els agents van detectar com a un dels vehicles li havien sostret el catalitzador, una peça que es troba a la part baixa del vehicle, prop dels tubs d’escapament, en un indret no detectable a simple vista.

A partir d’aquí, els agents van detenir les dues persones per un delicte de robatori amb força i van intervenir el catalitzador  i diferents eines utilitzades per cometre el robatori.

Els dos detinguts són veïns de Barcelona amb antecedents policials i, entre tots dos, més de setanta detencions per fets delictius.

Els detinguts i tots els objectes intervinguts han passat aquests dimarts a disposició judicial.

 

Etiquetes