La Policia Municipal deté una persona per provocar un accident de trànsit Una agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallès que estava fora de servei va detenir ahir diumenge a una persona que havia provocat un accident de trànsit. El detingut conduïa un vehicle sostret, no portava el permís de conduir i es trobava sota la influència de les drogues. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Policia Municipal deté una persona per provocar un accident de trànsit

Una agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallès que estava fora de servei va detenir ahir diumenge a una persona que havia provocat un accident de trànsit. El detingut conduïa un vehicle sostret, no portava el permís de conduir i es trobava sota la influència de les drogues.

Imatge d’una agent de la Policia Municipal d’esquenes.

Els fets van tenir lloc diumenge a la tarda al barri de Can Borrell, per on un vehicle circulava contra direcció i xocant contra diferents vehicles que estaven estacionats.

Aquesta agent de la Policia Municipal fora de servei es trobava per les proximitats, alertada pels crits dels testimonis, va veure que el conductor va sortir corrents del lloc dels fets i el va perseguir mentre diferents ciutadans li indicaven el recorregut que estava fent.

Finalment, amb l’ajut d’un ciutadà, el van retenir fins a l’arribada de les patrulles uniformades.

Aquesta persona ha estat detinguda per sostracció del vehicle, i denunciada per conduir de manera temerària, sense permís de conduir i sota la influència de les drogues. Els fets es van produir ahir diumenge i avui dilluns ha passat a disposició judicial.  

El vehicle havia estat sostret a Mollet i ja ha estat retornat al seu propietari.

Etiquetes