La Policia Municipal identifica a un veí de Mollet que intentava cremar uns contenidors La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha identificat aquesta passada nit un home, veí de Mollet, que intentava calar foc a uns contenidors de la ciutat. La identificació ha estat possible gràcies a la trucada d’un veí. Agents del cos han fet una recerca per la zona i han detectat i identificat a una persona amb les mateixes característiques que havien facilitat els testimonis. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Policia Municipal identifica a un veí de Mollet que intentava cremar uns contenidors

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha identificat aquesta passada nit un home, veí de Mollet, que intentava calar foc a uns contenidors de la ciutat. La identificació ha estat possible gràcies a la trucada d’un veí. Agents del cos han fet una recerca per la zona i han detectat i identificat a una persona amb les mateixes característiques que havien facilitat els testimonis.

Policia Municipal de Mollet.

Fa més de 6 mesos que la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra duen a terme una investigació conjunta per tal d’identificar a la persona relacionada amb la crema de contenidors a la zona centre de Mollet. 

A aquesta persona se l’imputa un delicte de danys per incendi i no es descarta que un cop declari, se’l pugui relacionar amb altres incendis a contenidors de la ciutat.

Etiquetes