La Policia Municipal posa en marxa el Pla Estiu 2023 La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha posat en marxa el Pla estiu 2023 que s’allargarà fins al 10 de setembre. L’objectiu del Pla és continuar treballant per garantir la convivència, la seguretat i la mobilitat preservant l’espai públic com a lloc de convivència per tots els molletans i totes les molletanes. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Policia Municipal posa en marxa el Pla Estiu 2023

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha posat en marxa el Pla estiu 2023 que s’allargarà fins al 10 de setembre. L’objectiu del Pla és continuar treballant per garantir la convivència, la seguretat i la mobilitat preservant l’espai públic com a lloc de convivència per tots els molletans i totes les molletanes.

La Policia Municipal posa en marxa el Pla Estiu 2023.

El Pla es concreta amb l’acció conjunta de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra amb l’augment de la presència policial a zones prioritàries. També comptarà amb més presència dels Agents Cívics promovent el civisme a tots els barris de la ciutat. Tot plegat per donar resposta al major ús que es fa de la via pública durant els mesos d’estiu. Aquest dispositiu estarà en funcionament les 24 hores del dia.

Així mateix, també s’incrementa la vigilància preventiva  en aquells espais on es detecta que es produeixen fets que requereixen de l’actuació operativa i/o informativa, tot i que  la planificació contempla tots els barris de la ciutat. En moltes ocasions es farà un patrullatge coordinat  amb Mossos d’Esquadra o un treball dels Agents Cívics per reforçar la informació i correcció d’actituds incíviques.

Un estiu més, també es realitza una tasca preventiva en el terreny de l’oci nocturn amb inspeccions i visites periòdiques a diferents establiments d’oci amb recordatoris sobre els horaris, la prohibició de beure al carrer, la necessitat de respectar el descans del veïnat, etc.

Objectius de l’operatiu

  • Garantir, fomentar i promoure la convivència i el civisme a la ciutat. 
  • Controlar l’ús intensiu de les places i parcs públics. 
  • Controlar el compliment de la normativa dels establiments de pública concurrència i establiments comercials. 
  • Treballar de forma coordinada amb Mossos d’Esquadra en la prevenció i seguretat ciutadana. 
  • Evitar actes públics no autoritzats i vetllar pel compliment de la normativa establerta.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes