L'Ajuntament de Mollet prepara un pla per salvar el màxim de verd de la ciutat L’arbrat de Mollet es podrà regar amb aigua freàtica no potable quan s’entri en la fase d’emergència per sequera, molt probablement durant els propers dies. Una mesura que permetrà salvar alguns arbres de la ciutat malmesos per la sequera. Paral·lelament, l’Ajuntament segueix amb la plantació de més de 300 arbres amb espècies que s’adapten millor a les altes temperatures i a la falta d’aigua i de reg. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament de Mollet prepara un pla per salvar el màxim de verd de la ciutat

L’arbrat de Mollet es podrà regar amb aigua freàtica no potable quan s’entri en la fase d’emergència per sequera, molt probablement durant els propers dies. Una mesura que permetrà salvar alguns arbres de la ciutat malmesos per la sequera. Paral·lelament, l’Ajuntament segueix amb la plantació de més de 300 arbres amb espècies que s’adapten millor a les altes temperatures i a la falta d’aigua i de reg.

Plantada d'arbres Mollet.

L'Ajuntament de Mollet prepara un pla per salvar el màxim de verd de la ciutat quan la Generalitat decreti la fase d’emergència per sequera. L’arbrat de Mollet es podrà regar amb aigua freàtica no potable i això permetrà salvar alguns arbres que estan en mal estat arran de la sequera.

La mesura també permetrà continuar plantant nou arbrat a la ciutat. Des del mes de novembre s’han plantat 85 arbres i es preveu que durant el primer trimestre s’acabin de plantar els 250 que falten. El nou arbrat pertany a espècies que s’adapten millor a les altes temperatures i a la falta d’aigua i de reg. 

Per la regidora de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Noa Monràs González, “aquest nou reg ens permetrà mantenir la biodiversitat de la ciutat amb l’objectiu de garantir la qualitat i els beneficis ambientals i de salut que proporciona l’arbrat, tant a la ciutat com a la ciutadania”. La regidora recorda que a més “un altre dels beneficis de l’arbrat de es que l’ombra dels arbres ens ajuda a mantenir un millor confort tèrmic a l’estiu”.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes