Mollet commemora el 20è aniversari del Síndic Personer Aquest dimecres, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha acollit l’acte central de commemoració del 20è aniversari de la figura del Síndic Personer. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet commemora el 20è aniversari del Síndic Personer

Aquest dimecres, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha acollit l’acte central de commemoració del 20è aniversari de la figura del Síndic Personer.

Foto de grup durant l'acte de commemoració el 20è aniversari del Síndic Personer.

L’acte ha servit per retre homenatge als 4 Síndics que ha tingut Mollet durant aquest període (Francisco Amaya Moreno, Vicenç Vilà i Armadans, Lluís Martínez Camps i Salvador Rovirosa Olivé) i també als tècnics i a les tècniques que han treballat amb ells durant aquest període.  

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “la nostra ciutat ha estat una ferma defensora de la institució durant les últimes dues dècades i avui som una de les 47 ciutats de Catalunya que compten amb aquesta figura” afegint que “continuarem escoltant atentament les seves recomanacions i farem tot el que estigui al nostre abast perquè pugui seguir la seva labor de manera eficient i efectiva. La seva veu és essencial per a millorar la nostra ciutat dia a dia”. Dionisio també ha volgut “agrair el paper que han dut a terme durant aquest temps els Síndics i agrair també a tots aquells treballadors municipals que, ja sigui de forma directa o indirecta, també han col·laborat a consolidar i refermar aquesta figura”.

En aquest sentit, el Síndic Salvador Rovirosa Olivé, ha destacat “la importància dels tècnics i les tècniques de l’Oficina del Síndic. Els quatre Síndics creiem que és de justícia aquest reconeixement públic i valorar la feina que heu fet i feu, i per tot plegat ens hem sentit i ens sentim orgullosos d’haver format part amb vosaltres d’aquests equips”. 

A l’acte, com a ponents, han participar Dolors Vallejo Calderón, presidenta del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya, que va parlar sobre Sindicatures locals, present i futur i Jaume Saura Estapà, adjunt General a la Síndica de Greuges de Catalunya qui ha ofert una ponència al voltant dels reptes i deures de les administracions davant les consultes i queixes que reben dels Síndics.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes