Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024 El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil). https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024

El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil).

cartell ciutat educadora.
Ciutat educadora

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores presentant un conjunt d’actuacions en matèria de sostenibilitat dutes a terme en diferents edicions del Consell d’Infants. Les ciutats candidates al guardó havien de presentar experiències en l’educació per la sostenibilitat, en sostenibilitat social o en sostenibilitat ambiental i econòmica. 

Un total de 55 ciutats d’arreu del món han estat escollides candidates al Premi Ciutats Educadores 2024, de les quals 11 són espanyoles. 

El premi s’atorga a 3 de les poblacions candidates. Els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que se celebra els dies 21 al 24 de maig a la ciutat de Curitiba (Brasil). Representants de ciutats d’arreu del món hi assistiran per reflexionar i debatre sobre la sostenibilitat social, ambiental i econòmica i sobre l’educació per la sostenibilitat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes