Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de Segon de Batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 22 de maig. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de Segon de Batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 22 de maig.

Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat.

L’objectiu del premi és estimular la recerca de temàtica local entre el jovent. Per això, des de l’any 2000, el CEM convoca anualment aquest certamen per a joves de Segon de Batxillerat que hagin acabat el treball de recerca i que el tema d’estudi tingui una relació directa amb la ciutat de Mollet o el Baix Vallès.

Per presentar-se, cal elaborar un article de divulgació basat en el treball, i presentar-lo com a molt tard el 22 de maig. El jurat valorarà el tema proposat i la originalitat; l’aportació d’informació inèdita; la qualitat lingüística i periodística de l’article; la metodologia i el rigor emprats i l’interès general que pugui suscitar l’article.

Es premiarà un únic article amb 350 euros i la possibilitat de ser publicat a la revista Notes, si així ho considera el jurat. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació de l’Ajuntament. El veredicte i el lliurament del premi es faran públics durant el mes de juny.

Bases 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes