Professors de Mollet del Vallès imparteixen classes a Ravensburg Una delegació formada per 3 docents del departament de llengües del Centre de Formació d’Adults de Mollet del Vallès i una dinamitzadora del Centre de Serveis El Lledoner, s’han desplaçat a Ravensburg, ciutat alemanya agermanada amb Mollet, per impartir classes a l’alumnat de la Volkshochschule (centre d’educació per a adults). https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Professors de Mollet del Vallès imparteixen classes a Ravensburg

Una delegació formada per 3 docents del departament de llengües del Centre de Formació d’Adults de Mollet del Vallès i una dinamitzadora del Centre de Serveis El Lledoner, s’han desplaçat a Ravensburg, ciutat alemanya agermanada amb Mollet, per impartir classes a l’alumnat de la Volkshochschule (centre d’educació per a adults).

Classe de ioga.

El projecte es va iniciar l’any passat amb la visita de la primera delegació de Mollet formada per les corresponents responsables dels Centres Cívics, els equipaments de formació per a Gent Gran de Mollet del Vallès i el Centre de Formació d’Adults. Al mes d’Octubre van visitar Mollet una delegació formada per professors de la Volkshochschule.

Del 29 de gener a l’1 de febrer, els professors molletans han impartit classes de ioga, classes de conversa amb grups de castellà i presentacions sobre cultura catalana i espanyola en anglès i castellà.  L’estada dels docents ha conclòs amb un taller de cuina tradicional catalana.

El projecte ha permès posar en marxa aquest intercanvi d’experiències docents amb l’objectiu de millorar la tasca del professorat en la formació de persones adultes. Durant el mes d’abril es publicarà un vídeo resum a la web municipal amb entrevistes als protagonistes involucrats en el projecte que donaran la seva opinió sobre la feina que realitzen els diferents agents formatius en ambdues ciutats.

Aquest  intercanvi ha estat possible gràcies al recurs d’accions de caràcter europeu i internacional dels ens locals concedit per part de Oficina d'Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes