Ràdio Mollet estrena programació 2023-24 El proper dilluns, 25 de setembre, Ràdio Mollet inicia una nova temporada amb la incorporació de diferents programes. Entre les principals novetats d’aquesta nova temporada hi ha dos programes musicals, un nou espai protagonitzat i dedicat als i a les joves i un altre on es parlarà de temes diversos en profunditat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24

El proper dilluns, 25 de setembre, Ràdio Mollet inicia una nova temporada amb la incorporació de diferents programes. Entre les principals novetats d’aquesta nova temporada hi ha dos programes musicals, un nou espai protagonitzat i dedicat als i a les joves i un altre on es parlarà de temes diversos en profunditat.

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24.
Logotip de Ràdio Mollet

En concret, la nova programació incorpora els musicals Stroboscope, dedicat a la música francesa, i Bar Tiki, a l’entorn de la cultura pop. Les altres dues novetats són el programa jove, Onda Joven, realitzat per tres joves que aborden temes d’actualitat des de la seva perspectiva generacional, i Eureka, programa conduit per la periodista, Carla Ramos on es parlarà de temes diversos en profunditat.

També com a novetats, el magazine matinal, Posa’t les piles incorpora dos nous espais. D’una banda un espai dedicat a la llengua, Mot a mot, i un altre dedicat a les arts escèniques.

L’emissora local segueix apostant per l’esport i manté en antena el programa d’esport femení Hem vingut x quedar-nos que aquest curs passarà a emetre’s el dimarts a les 21h. També continua el programa, Ona d’escacs, els dos espais esportius del magazine, Posa’t les piles i tota l’actualitat de l’esport local a l’informatiu, Mollet al dia.

La nova temporada també aplega espais ja clàssics de la programació de Ràdio Mollet com són El combat dels poetes, La nostra gent gran, Barreres fora! i Ventana al Sur.

Així mateix, Ràdio Mollet ofereix dos programes de cinema, Tirant del film, els dilluns i Cinesótano, els dijous.

Aquesta temporada també seguirà en antena un dels programes més esbojarrats de la graella, el que realitza l’alumnat del Centre d’Estudis Mollet, L’Edat del pavo.

Segueixen també els programes realitzats per entitats locals com ara Galiza no Vallès, Así es Andalucia i Es_Paraguay, així com el programa de música electrònica i intimista, Núvol de fum, que condueix el molletà, Nigul.

Pel que fa els informatius i l’actualitat política, es mantenen els espais A fons amb entrevistes en profunditat de 25 minuts de durada amb els diferents grups municipals els dijous a les 17 h, Fil directe amb l’alcaldessa, cada 15 dies els dilluns a les 14 h i l’espai Portaveus municipals de dilluns a divendres a les 13.30 h.

Ràdio Mollet ofereix una programació pròpia de dilluns a divendres, de 7 h a 24 h, amb remissió de programes els caps de setmana.

Tots els programes de producció pròpia es poden escoltar a qualsevol hora a través del pòdcast corresponent que es penja a la pàgina web de l’emissora www.radiomollet.com.

Etiquetes