S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys. Des del 23 de març fins el 5 d’abril està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a joves que tinguin 35 anys o menys. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys.

Des del 23 de març fins el 5 d’abril està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a joves que tinguin 35 anys o menys.

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys..

Entre d’altres requisits, poden optar a aquesta subvenció les persones joves que a data del 22/3/2023 tinguin 35 anys o menys, siguin titulars d’un contracte d’arrendament o de cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Com es habitual, l’Ajuntament de Mollet, a través de l’Oficina Local d’Habitatge ofereix la tramitació i assessorament per demanar aquests ajuts.

Tots els requisits, com tramitar l’ajut, documentació que cal adjuntar i consultes a l’apartat d'aquest web municipal:

https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/habitatge/ajuts-i-subvencions/tramitacio-dajuts-al-lloguer-just-1/subvencio-mitma-lv-2022-per-a-persones-joves-de-fins-a-36-anys-convocatoria-tancada

L’Ajuntament informa

D’altra banda, després de Setmana Santa, l’Ajuntament de Mollet del Vallès donarà a conèixer els detalls de com optar a la nova subvenció d´emancipació dels joves que posarà en marxa el consistori molletà aquest 2023. 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes