S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023 S'obre el termini per presentar la sol·licitud als Premis eines 2023 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local. El termini màxim per presentar les convocatòries és el 16 de juliol i el lliurament de premis serà el 17 d'octubre a Mollet del Vallès. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023

S'obre el termini per presentar la sol·licitud als Premis eines 2023 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local. El termini màxim per presentar les convocatòries és el 16 de juliol i el lliurament de premis serà el 17 d'octubre a Mollet del Vallès.

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023.

Els premis Eines distingeixen activitats de transformació social. Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Hi haurà distincions als millors projectes de transformació social d'àmbit general (amb una dotació econòmica de 2.500 euros), d'àmbit vallesà i d'àmbit local (2.500 euros en tots dos casos). La novetat d’aquesta edició és un premi exclusiu per a projectes d’economia social que promoguin el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible a Mollet.

Es poden consultar les bases i tota la informació necessària per participar-hi a: https://espainnova.uab.cat/premis-eines 

Aquests guardons, que arriben enguany a la tercera edició, són atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB. També hi participen l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental.

L’entrega dels premis es farà el 17 d'octubre en una acte a Mollet del Vallès.

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes