Torna el projecte Dansa Social a les escoles de Mollet Per segon any consecutiu, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès posa en marxa el projecte Dansa Social a les escoles. Fins ara, la iniciativa s’ha dut a terme a l’Escola Sant Vicenç i a l’Escola del Bosc. Enguany es portarà a terme a d’altres escoles de la ciutat començant per l’Escola Montseny. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Torna el projecte Dansa Social a les escoles de Mollet

Per segon any consecutiu, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès posa en marxa el projecte Dansa Social a les escoles. Fins ara, la iniciativa s’ha dut a terme a l’Escola Sant Vicenç i a l’Escola del Bosc. Enguany es portarà a terme a d’altres escoles de la ciutat començant per l’Escola Montseny.

Imatge d'una baillarina.

L’objectiu del projecte és fomentar el contacte amb la dansa, apropar aquesta disciplina a alumnat que potser no pot accedir-hi d’altra manera i donar a conèixer l’Escola.

En aquest sentit es dinamitzen 6 sessions de dansa per part del personal de l’Escola als centres educatius del municipi.

Després de fer-se a l’Escola Sant Vicenç i a l’Escola del Bosc, enguany el projecte es portarà a d’altres escoles de la ciutat començant per l’Escola Montseny.

En aquest cas, el taller, impartit per la professora de l’Escola Municipal de Música i Dansa Andrea Fandos, està adreçat a l’alumnat de 4t curs que durant 6 sessions faran un treball de dansa, que inclourà la creació d'una coreografia a partir dels aprenentatges adquirits que s'enregistrarà el darrer dia del Taller.

En acabar aquest taller s'impartirà a altres escoles de la ciutat.

Durant aquestes sessions es descobreixen les possibilitats de moviment del cos i en especial del tors, la capacitat de dissociar i coordinar les diferents parts del cos, fent un treball amb el pes corporal i la força de la gravetat.

Al marge d’apropar la dansa a les escoles, de retruc, el projecte també serveix per donar a conèixer l’Escola Municipal de Música i Dansa als diferents barris de Mollet.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes