Torna la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Casal Cultural organitzen la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat que tindrà lloc aquest proper diumenge 5 de març al Parc dels Pinetons. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Torna la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Casal Cultural organitzen la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat que tindrà lloc aquest proper diumenge 5 de març al Parc dels Pinetons.

Torna la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat.
Cartell

El propòsit d’aquesta festa és seguir reivindicant la importància dels boscos, els espais verds i la biodiversitat en general a través de diferents activitats lúdiques i amb una plantada popular de 600 arbres i arbustos autòctons. D’aquesta manera Mollet continua treballant per ser una ciutat cada cop més adaptada a la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Al marge de la plantada, s’organitzaran tallers familiars per donar a conèixer la biodiversitat, mitjançant itineraris de ciència ciutadana d’observació de rèptils, amfibis i plantes i d’ocells i plantes.

Per participar als itineraris es recomana descarregar-se i registrar-se a l’aplicació iNaturalist i unir-se al projecte Ritme Natura

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes