Torna la Festa de l’Esport al Carrer El proper diumenge 7 de maig, l’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza la 29a Festa de l’Esport al Carrer. Des de les 11 fins a les 14 h hi haurà  diferents activitats esportives obertes a tothom a l’avinguda Llibertat.  En aquesta edició hi participen més d’una desena d’entitats i hi haurà 19 estacions. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Torna la Festa de l’Esport al Carrer

El proper diumenge 7 de maig, l’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza la 29a Festa de l’Esport al Carrer. Des de les 11 fins a les 14 h hi haurà  diferents activitats esportives obertes a tothom a l’avinguda Llibertat.  En aquesta edició hi participen més d’una desena d’entitats i hi haurà 19 estacions.

Torna la Festa de l’Esport al Carrer.

El programa d’activitats inclou diferents estacions esportives com ara l’atletisme, el futbol 3x3, el bàsquet 3x3, minitennis, patinatge,  escacs, hoquei, tennis taula, voleibol o karate, entre d’altres. També hi ha el circuit d’educació viària o el de bicicletes, un rocòdrom i raquetes variades.

Cal destacar que són activitats lúdiques, no competitives, és a dir, els nens i nenes quan participen a una estació obtenen un tiquet i quan en tenen 5 el descanvien per un obsequi.

La majoria d’activitats estan pensades per a infants de 6 a 12 anys, tot i que en moltes d’elles hi poden participar acompanyats dels seus familiars.

 

 

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes