Tornen els tallers “Cuina sense pares” L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza dos nous taller de ‘Cuina sense pares’ el 13 i 15 de juny. Es tracta de dues sessions adreçades al jovent de 14 a 18 anys que es faran a les instal·lacions del CIRD Joana Barcala. Les inscripcions es poden fer a través de salutpublica@molletvalles.cat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Tornen els tallers “Cuina sense pares”

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza dos nous taller de ‘Cuina sense pares’ el 13 i 15 de juny. Es tracta de dues sessions adreçades al jovent de 14 a 18 anys que es faran a les instal·lacions del CIRD Joana Barcala. Les inscripcions es poden fer a través de salutpublica@molletvalles.cat.

Tornen els tallers “Cuina sense pares”.
Taller de Cuina sense pares

Els tallers tindran una primera part teòrica de 30 minuts, on els i les joves rebran informació sobre nutrició i alimentació. La segona part, de 90 minuts, serà per elaborar els plats.

Els menús que s’elaboraran a cada taller són:

Menú 13 de juny de 2023:

o   Tàrtar de llenties,

o   Albergínia farcida de tonyina amb patata al romaní

o   Mousse de cacau i plàtan

 

Menú 15 de juny de 2023:

o   Guacamole amb estics de pastanaga i cogombre

o   Arròs amb pollastre al curri

o   Batut amb fruita

 

L’objectiu d’aquests tallers és transmetre al jovent receptes fàcils, saludables i sostenibles, que fomentin una alimentació sana amb verdures i fruites. ‘Cuina sense pares’ és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes