42 anys de Ràdio Mollet https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

42 anys de Ràdio Mollet

Imatge antiga d'un autobús amb publicitat de Ràdio Mollet

Ràdio Mollet és el referent informatiu i participatiu de la societat molletana. Difon les activitats que organitzen les associacions i els moviments ciutadans, actua com a element cohesionador del municipi i desperta l’interès de la ciutadania per l’actualitat de la ciutat.

L’emissora  va néixer el 22 de gener de 1981, festivitat de Sant Vicenç, de la mà d’un grup d’aficionats al món radiofònic i l’Ajuntament. En aquests anys, l'emissora s'ha consolidat com el referent informatiu més immediat de la vida de la ciutat i ha estat escola per a molts professionals. Periodistes que ara treballen a d’altres mitjans d’àmbit general com Ramon Pellicer, Jaume Barberà o Frank Blanco han passat abans per l’emissora.

Ràdio Mollet, que es pot sintonitzar en el dial 96.3 de la FM i on-line, és un mitjà obert a les persones, a les entitats i a les associacions de la ciutat. Els periodistes i tècnics de l’emissora preparen cada dia dos amplis blocs informatius al migdia i al vespre, el magazín de serveis, la informació esportiva i els butlletins d'informació local i comarcal cada hora, entre altres programes. En la programació actual també participen de forma directa i desinteressada una vintena d'entitats i una cinquantena de col·laboradors.

Cada temporada, prepara una nova programació centrada en tres eixos fonamentals: la informació local, la participació ciutadana i l’entreteniment. A més, l’emissora municipal completa la seva programació diària connectant amb La Xarxa de comunicació local.

Va obtenir el Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals (apartat de programa experimental) l'any 1988. Els programes La nostra gent gran i Sona aquí van ser finalistes d'aquest mateix premi els anys 2003 i 2005 respectivament. L'emissora també va obtenir una Menció d’Honor en els X Premis Radio Associació de Catalunya (apartat ràdios locals) l'any 2010.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0