Ràdio Mollet, l'emissora municipal

Notícies RSS

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24

El proper dilluns, 25 de setembre, Ràdio Mollet inicia una nova temporada amb la incorporació de diferents programes. Entre les principals novetats d’aquesta nova temporada hi ha dos programes musicals, un nou espai protagonitzat i dedicat als i a les joves i un altre on es parlarà de temes diversos en profunditat.

Comunicació

Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la cineasta Neus Ballús i amb la Notícia de l’Any als Castellers de Mollet

Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la cineasta Neus Ballús i amb la Notícia de l’Any als Castellers de Mollet

La Festa de la Ràdio, celebrada aquest passat diumenge, ha premiat la cineasta molletana Neus Ballús amb el Micròfon de l’Any i als Castellers de Mollet amb la Notícia de l’Any. Es tracta dels premis més destacats que atorga l’emissora municipal Ràdio Mollet coincidint amb Sant Vicenç, el patró de la ciutat i el seu 42è aniversari.

Comunicació

Veure'n més

Dades de contacte

Adreça : Primer pis del Centre de Serveis El Lledoner, nº 1 (Plaça de Cinco Pinos)

Telèfon : 93 544 00 13 

Correu electrònic :  molletcom@molletvalles.catSobre el servei

Ràdio Mollet va néixer el 22 de gener de 1981. L'emissora municipal s'ha consolidat com el referent informatiu més immediat de la vida de la ciutat, amb dos amplis blocs informatius al migdia i al vespre, el magazín, la informació esportiva i els butlletins d'informació local i comarcal cada hora.

 

Ràdio Mollet es pot sintonitzar en el dial 96.3 de la FM en un radi d'uns 20 km al voltant de la ciutat. També es pot escoltar per internet  i per la televisió digital. En la programació actual participen de manera directa una vintena d'entitats, a més de col·laboradors voluntaris, ja quà la ràdio municipal és un mitjà obert a clubs i associacions de la ciutat. La gestió de l'emissora està cedida a l'empresa pública Mollet Comunicació, SL.

IMG-20220613-133116.jpg

Programació, ràdio en directe i pòdcast

https://www.radiomollet.com/