Qui soc El meu nom és Mireia Dionisio Calé, vaig nèixer el 3 de desembre de 1979 i des d'aquell mateix dia sempre he viscut a Mollet del Vallès. Mollet és el meu lloc. És el meu paisatge. És el lloc on vaig néixer i on vaig aprendre a donar les meves primeres passes https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Qui soc

El meu nom és Mireia Dionisio Calé, vaig nèixer el 3 de desembre de 1979 i des d'aquell mateix dia sempre he viscut a Mollet del Vallès. Mollet és el meu lloc. És el meu paisatge. És el lloc on vaig néixer i on vaig aprendre a donar les meves primeres passes

Foto alcaldessa despatx.jpegLa meva infantessa i la meva adolescència la vaig passar al barri d’El Calderí, on vivia amb els meus pares i la meva germana. Tinc gravades imatges a la retina, les tardes de joc a la pl. Nelson Mandela, el sorral que era Pau Casals on vaig aprendre a anar en bici o els dies mirant llibres a la Casa Blava.

Vaig anar a l'escola Montseny i a l’institut Vicenç Plantada. Dels dos centres encara guardo bons amics i amigues.

Soc llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UB, cursant el darrer curs a la Universitat Autònoma de Madrid amb una beca Sèneca atorgada pel Ministeri de Cultura.

També soc llicenciada en Dret per la UAB i diplomada en Gestió i Administració Pública per la UB. He realitzat el postgrau en Comunicació i Estratègia Política per la UAB, del qual he estat també professora i tutora. He fet el màster en Gestió i Administració Local, integrat pel postgrau de Dret Local i un postgrau en Dret Urbanístic. I sóc funcionària de l’Ajuntament de Granollers.

Soc militant del Partit dels Socialistes de Catalunya des de 2003, 1a secretària del PSC Mollet i membre de l'executiva del PSC Vallès oriental. 

El 2007 vaig iniciar el meu camí en el món de la política. A les eleccions municipals d'aquell any vaig ser elegida regidora de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Des de llavors he assumit diferents responsablitats. El 2015, a més, vaig ser nomenada consellera comarcal del Vallès Oriental i des del 19 d'octubre de 2021 diputada al Parlament de Catalunya.

En el ple extraordinari celebrat el 10 de juny de 2022, vaig ser elegida alcaldessa, i en el de constitució del mandat 2023-2027, el 17 de juny de 2023, vaig ser reelegida de nou per al càrrec. Totes dues dates m'han permès sentir l'honor de convertir-me en l'alcaldessa de la meva ciutat, del Mollet que m'estimo, m'apassiona i m'entusiasma. Amb el propòsit de ser l’alcaldessa de cadascún dels molletans i molletanes,  per seguir dibuixant al vostre costat el fantàstic present i futur que té Mollet. Defensant la política que suma, de consens, que fuig de batalles i confrontacions.  

Mollet és la seva gent. Mollet és els seus comerços, les seves associacions i les seves entitats. Així l’entenc i així l’estimo.

 

Imatges relacionades

Durant una cloenda del Mou-te!
Durant una cloenda del Mou-te!
Presentació del Mollet Music Week
Presentació del Mollet Music Week
Durant la col·locació de les pilones LGTBI
Durant la col·locació de les pilones LGTBI
Trobada ciutadana Mollet al Teu Barri
Trobada ciutadana Mollet al Teu Barri
Amb María Isabel Monleón, propietària de Calçats Angulo, reconeguda per la Generalitat pels seus 115 anys d'història
Amb María Isabel Monleón, propietària de Calçats Angulo, reconeguda per la Generalitat pels seus 115 anys d'història

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
1