L'alcaldessa amb tu Els ajuntaments esdevenen el punt de proximitat més rellevant per als ciutadans i ciutadanes, i establir espais municipals que fomentin la interacció és fonamental per entendre les dinàmiques i els desafiaments locals, assegurant una participació activa i una comprensió directa de la realitat ciutadana. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'alcaldessa amb tu

Els ajuntaments esdevenen el punt de proximitat més rellevant per als ciutadans i ciutadanes, i establir espais municipals que fomentin la interacció és fonamental per entendre les dinàmiques i els desafiaments locals, assegurant una participació activa i una comprensió directa de la realitat ciutadana.

És per això que l'Ajuntament de Mollet ha posat en marxa un nou projecte anomenat L'alcaldessa amb tu, que té per objectiu fomentar la comunicació directa i efectiva amb els veïns i veïnes de la nostra ciutat i s’inspira en la la necessitat d'apropar l'activitat municipal als diferents actors socials.

Canals de comunicació directa amb l’alcaldessa:

         
                                                 L'alcaldessa amb tu als barris

L’alcaldessa visitarà un cop al mes un barri de Mollet i allà, ella i el seu equip es reuniran amb l'associació de veïns, visitaran comerços, les obres en curs i els equipaments municipals per escoltar de primera mà les inquietuds i necessitats del veïnat.

Durant la jornada, l’Oficina d’Alcaldia es traslladarà al barri qui farà atenció (peticions i suggeriments) a les persones que s’acostin en una carpa que es muntarà a un lloc cèntric de cada barri durant dues hores al matí, i dues hores a la tarda. L'alcaldessa estarà present a la carpa durant una estona per atendre personalment a la ciutadania que s’apropi.

D’aquestes estades als barris sorgiran propostes que, un cop estudiades i consensuades, es transformaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora del barri.

                                                        L'alcaldessa en directe

L'alcaldessa, en directe: L'alcaldessa farà un directe a través de les xarxes socials (Instagram i Facebook ) un cop cada dos mesos. Durant aquestes trobades, de mitja hora de durada, la ciutadania li pot adreçar consultes i suggeriments proporcionant un canal addicional per a la interacció directa i en temps real amb els residents de Mollet. La primera trobada de ‘l’Alcaldessa en directe’ serà el proper mes de març.

Fil directe amb l’alcaldessa de Radio Mollet: l’alcaldessa continuarà participant en directe per respondre les consultes que li vulguin adreçar els i les oients. El ‘Fil directe amb l’alcaldessa’ serà els dilluns que coincideixin amb el Ple municipal, a les 14 h a Ràdio Mollet.

                                                                     Contacta'm

Per a aquells que necessiten comunicar-se amb l'alcaldessa de manera més tradicional o personal, es pot fer ús de la bústia de telèfon al número 900 10 20 91, on podran deixar els seus missatges i seran atesos per l'equip de l'alcaldia.

A més, es pot contactar amb l'alcaldessa Mireia Dionisio a través de:

Correu electrònic    alcaldia@molletvalles.cat 

Trucant directament al telèfon d'alcaldia    93 571 95 01.

Xarxes:       Facebook          Instagram   

Objectiu 

Aquestes vies de comunicació estan pensades per garantir que tots els ciutadans i ciutadanes tinguin l'oportunitat de fer arribar les seves consultes, propostes i inquietuds de manera còmoda i accessible, reafirmant així el compromís de l'administració amb l'atenció i el servei públic.

Saps a quin barri pertanys ?

                                                            Plànol interactiu 

                                    Accés al plànol interactiu de Mollet per barris

 

Imatges relacionades

La primera actuació del nou programa l’Alcaldessa amb tu ha tingut lloc al barri de Can Borrell. L’alcaldessa s’ha reunit amb l'associació de veïns, ha visitat comerços, les obres en curs i ha escoltat de primera mà les inquietuds i necessitats del veïnat. Durant la jornada, l’Oficina d’Alcaldia ha atès prop d’un centenar de persones (12.02.2024)
La primera actuació del nou programa l’Alcaldessa amb tu ha tingut lloc al barri de Can Borrell. L’alcaldessa s’ha reunit amb l'associació de veïns, ha visitat comerços, les obres en curs i ha escoltat de primera mà les inquietuds i necessitats del veïnat. Durant la jornada, l’Oficina d’Alcaldia ha atès prop d’un centenar de persones (12.02.2024)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0