De somriures, façanes i fer d’oposició Mai no hi pot haver un govern que ho faci tot bé o tot malament. Però, com tothom podrà comprendre, per un govern és més senzill d’assumir quelcom que s’està fent bé, de la mateixa manera que per l’oposició és més fàcil destacar allò que encara s’ha de millorar o transformar. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

De somriures, façanes i fer d’oposició

Mai no hi pot haver un govern que ho faci tot bé o tot malament. Però, com tothom podrà comprendre, per un govern és més senzill d’assumir quelcom que s’està fent bé, de la mateixa manera que per l’oposició és més fàcil destacar allò que encara s’ha de millorar o transformar.

Tot i això, la feina de cadascuna de les postures és i serà legítima, encara que a alguns, no els agradi que la fem i ens titllin d’electoralistes.

Tot i això, creiem que és una idea força objectiva que, a Mollet, hem viscut els darrers anys entre la calma del “tot queda igual” i el deteriorament de la ciutat, que ens ha passat factura. I això no ho diem com a oposició, sinó que ho diem pels comerços que pleguen, les programacions culturals inestables, els polígons industrials buits, l’habitatge cada vegada menys accessible, la nul·la inversió en equipaments nous (tret del “Hub”), les instal·lacions esportives i escolars sense un manteniment adequat… i un llarg etcètera.

Però darrerament sembla que tot hagi canviat. Perquè fa tant de temps que a Mollet no hi passa res, que ara ens desborda l’alegria. En un any hem tingut un festival musical nou al juliol, el festival jove a les Pruneres, una pista de gel, un supertobogan, una programació cultural als equipaments… fins i tot, hem tornat a renovar l’interminable carrer Vínzia!

Però això no deixen de ser polítiques de façana que, malgrat que vinguin amb el millor dels somriures i les acceptem, no ens enganyen. Sabem d’on venim. I el govern, que sap on va?

El més perillós, però, vindrà els pròxims mesos, els últims de l’actual legislatura, en què semblarà que la nostra ciutat és el paradís. Així que molletans i molletanes, estiguem preparades!