Defensem la salut pública Per novena setmana consecutiva, els treballadors i treballadores de l’Hospital de Mollet amb el suport incansable de la Plataforma de la Sanitat Pública del Baix Vallès continuen reivindicant els seus drets laborals així com la necessitat d’aprofitar el superàvit de la Fundació Sanitària Mollet per a la construcció o adequació d’espais 100% públics a la nostra ciutat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Defensem la salut pública

Per novena setmana consecutiva, els treballadors i treballadores de l’Hospital de Mollet amb el suport incansable de la Plataforma de la Sanitat Pública del Baix Vallès continuen reivindicant els seus drets laborals així com la necessitat d’aprofitar el superàvit de la Fundació Sanitària Mollet per a la construcció o adequació d’espais 100% públics a la nostra ciutat.

L’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’any 2022 ha de permetre garantir la suficiència de recursos perquè, juntament amb el superàvit de la Fundació Sanitària Mollet, es puguin acabar de revertir i els i les molletanes puguem gaudir d’una sanitat pública amb la qualitat necessària. A data d’avui encara les llistes d’espera són massa elevades i molts tractaments mèdics s’han hagut de posposar a causa de la pandèmia de la Covid-19, que ara just fa dos anys que va sacsejar les nostres vides. Malgrat tot, també hi ha bones notícies com l’augment en 80 milions d’euros del pressupost destinat a salut mental i addiccions i la construcció del CUAP a Santa Perpètua.

Amb l’aprovació dels pressupostos esmentats s’ha obert la porta a la construcció i ampliació de diferents espais sanitaris a la nostra ciutat, i ho considerem una molt bona notícia, tant pels molletans i molletanes com pels ciutadans i ciutadanes del Baix Vallès. A principis del mes de març van començar les obres d’ampliació de les urgències de l’Hospital de Mollet, una necessitat de fa molts anys i que ara es posa en marxa, per donar resposta al dèficit que patia la ciutat de Mollet. D’altra banda, fa unes setmanes coneixíem l’ampliació de pediatria al CAP de Plana Lledó, que servirà per donar una millor atenció a aquest servei essencial. 

Com a Grup Municipal, hem donat suport a la moció presentada al mes de març per la Plataforma al Ple de Mollet sobre la defensa de la salut pública, així com reivindicar el 25% de pressupost per l’atenció primària o la creació de consells participatius de salut locals. Seguim per feina!