El canvi que suma a Mollet El passat diumenge 13 de novembre presentàvem públicament a la Plaça Catalunya l’acord entre Ara Mollet ERC i EUiA de Mollet per concórrer en coalició conjuntament a les properes eleccions municipals de maig del 2023. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El canvi que suma a Mollet

El passat diumenge 13 de novembre presentàvem públicament a la Plaça Catalunya l’acord entre Ara Mollet ERC i EUiA de Mollet per concórrer en coalició conjuntament a les properes eleccions municipals de maig del 2023.

Sortim a guanyar unes eleccions municipals transcendentals, unes eleccions municipals que marcaran el futur de la ciutat en molts aspectes els propers anys i properes dècades, unes eleccions amb reptes de futur que volem entomar amb la major força possible com poden ser un urbanisme sostenible, transició energètica de debò i política verda, polítiques feministes, més participació i transparència, i moltes més. 

Aquesta coalició que hem presentat té quatre denominadors comuns que volem destacar: els valors de l’esquerra, el republicanisme, el sobiranisme i el Mollet per sobre de tot. Perquè Mollet mereix molt més i mereix un futur d’esperança al costat de la gent en totes les seves necessitats.

Necessitem una nova forma de fer política i de governar la ciutat, l’actual equip de govern representa un projecte caduc de 36 anys consecutius i mateixes persones que han aplicat una política d“anar fent”  sense ambició i mirada de futur. Ara que s’apropen les eleccions, sembla que l’afany del govern municipal és fer creure a la ciutadania que Mollet progressa, però som molt escèptics amb aquesta forma de governar. 

És per això que hem impulsat aquesta coalició, per fer possible un canvi des de l’esquerra molletana, aplicant aquelles polítiques que uneixen a una majoria de molletans i molletanes: uns serveis públics de qualitat, una política cultural diferent, uns polígons industrials enfortits i creadors de llocs de feina i innovació i recerca, un sistema de neteja adequat, un manteniment permanent de la via pública, nous espais pels animals, més suport a les entitats de la ciutat, tot això és el Mollet que volem, el Mollet que pot millorar i pot ser capdavantera de la comarca i el país. 

Encetem el repte amb esperança i il·lusió, com hem fet sempre que hem sumat amb altres partits molletans amb un únic objectiu: sumar per canviar Mollet.