Els joves, present i futur de Mollet Moltes vegades, la societat considera que els joves no tenen futur, que no saben què passa al seu entorn i no s’interessen pels problemes que els envolten. Totes tres afirmacions no són certes. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Els joves, present i futur de Mollet

Moltes vegades, la societat considera que els joves no tenen futur, que no saben què passa al seu entorn i no s’interessen pels problemes que els envolten. Totes tres afirmacions no són certes.

El jovent molletà ha demostrat, des de molts àmbits, què vol ser protagonista del present de la nostra ciutat, una ciutat aturada en molts aspectes però especialment pel que respecta al jovent. Les polítiques juvenils que han fet les darreres els governs socialistes a Mollet són escasses i amb absència de perspectiva jove i poder de decisió dels propis joves molletans. 

La ciutat necessita un impuls en polítiques de joventut, especialment en àmbits com l’habitatge, l’oferta cultural local, l’oci, l’accés a una feina digna o la participació política. El jovent de Mollet mereix un govern que els encari d’una manera diferent, d’una manera renovada. L’actual Pla Local de Joventut no s’ha desenvolupat ni de la manera ni del ritme necessari, on gran part de les mesures impulsades des del propi Pla no s’han realitzat i no hi ha previsió de posada en marxa a curt termini.  En un moment de crisi com l’actual, no es pot considerar que es prenen les mesures per solucionar els seus problemes. Només amb bones paraules, discursos retòrics i mesures quirúrgiques no aturarem la sensació que des de Mollet del Vallès no es pensa en els joves alhora de governar. 

Des d’Ara Mollet ERC volem impulsar el canvi de rumb en les polítiques de joventut, fent protagonista als joves en la presa de decisions i afrontant de cara els seus problemes amb mesures municipals que ho facin possible, és urgent i tenim les eines per fer-ho. Només cal posar-se en marxa i de debò.

El jovent de Mollet, en definitiva, vol ser el present i futur d’una ciutat que, malgrat la inacció d’aquest govern, té un futur immens i ple d’oportunitats. Els joves són el present i el futur de la ciutat, hi tenen molt a dir sobre com dissenyar-la i construir-la i no defallirem fins aconseguir un Mollet millor, també pels joves.