Els valors republicans Des d’Ara Mollet continuem defensant els valors republicans en aquest nou any. Per aquest ple del passat 26 de setembre, vam treballar quatre mocions que considerem que són les vies clau a continuar explorant per a garantir el progrés. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Els valors republicans

Des d’Ara Mollet continuem defensant els valors republicans en aquest nou any. Per aquest ple del passat 26 de setembre, vam treballar quatre mocions que considerem que són les vies clau a continuar explorant per a garantir el progrés.

En primer lloc, vam plantejar una moció conjunta amb un altre grup municipal en nom de la plataforma ciutadana Mollet Respira, per seguir lluitant prenent mesures contra la contaminació a la nostra ciutat, així com investigant la font de les males olors que afecten la ciutadania. 

En segon lloc, una moció per establir un fons de contingència social que permeti anticipar-se l’ajuntament de Mollet davant la crisi econòmica que s’augura per aquest proper hivern, així com per mantenir fortes les relacions de comunicació amb totes les entitats del tercer sector que treballen a la ciutat.  És molt important la feina en l’àmbit social que es desenvolupa des de l’Ajuntament, i per això cal que continuem treballant per garantint una vida digna per a tothom. 

 En tercer lloc, una moció per establir noves clàusules per condicions climàtiques extremes. Ja estem patint en l’actualitat les conseqüències de la crisi climàtica: temperatures més extremes o fenòmens meteorològics adversos. Cal renovar i adaptar les normatives per seguir vetllant per la protecció de la salut i seguretat al treball, tant a escala estatal com en la municipal. 

En últim lloc, vam proposar a debat i votació una moció per seguir denunciant el infrafinançament i la falta de compliment en els acords d’inversions que pateix el sistema de Rodalies català així com per demanar solucions i reclamar a Renfe la necessitat d’un bus a Mollet per donar suport a les alternatives de servei públic que accedeixen a la ciutat de Barcelona des de la nostra, i així enfortir-lo i evitar col·lapses i retards en el servei.

Des d’Ara Mollet, continuarem treballant per tota la ciutadania, en la línia dels valors republicans que defensem, per un Mollet millor per ara però també amb la mirada al futur.