Marta Vilaret, l’alcaldessa el 2023 Des d’Ara Mollet - ERC fa molts anys que ens preparem per a governar Mollet i transformar-lo. L’any 2011 obteníem 2 regidors a l’Ajuntament, i això era només el principi. El 2015, 5 regidors i el 2019 6. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Marta Vilaret, l’alcaldessa el 2023

Des d’Ara Mollet - ERC fa molts anys que ens preparem per a governar Mollet i transformar-lo. L’any 2011 obteníem 2 regidors a l’Ajuntament, i això era només el principi. El 2015, 5 regidors i el 2019 6.

L’Oriol López ha liderat la candidatura 3 vegades i la regidora Marta Vilaret sempre ha estat al seu costat. Sempre han treballat des de la suma en positiu, des del creixement amb persones que segurament s’allunyen dels partits polítics però que a Mollet comparteixen amb nosaltres una visió de ciutat i uns valors republicans de justícia social i de canvi.

És més que necessari que després de 35 anys del govern dels mateixos hi hagi un canvi. Per higiene democràtica, però també perquè el desgast en les idees i projectes del govern actual porta Mollet cap a la irrellevància en molts aspectes. Per això és positiu que les organitzacions facin passos ferms per aconseguir els seus objectius.

En el nostre cas, fa anys que som a la primera línia remarcant aquesta deriva del govern local i proposant una altra manera de fer més oberta, més participativa, més social i col·lectiva: un nou model de ciutat. 

Aquest gener, l’assemblea d’Ara Mollet – ERC ha escollit la Marta Vilaret i Garcia com a candidata per a les eleccions municipals de 2023. Es el moment perquè encapçali la candidatura. 

Regidora des de 2011, dona preparadíssima, ciutadana ferma i justa. La Marta et pot analitzar des d’uns pressupostos complicadíssims a temes urbanístics de l’Ajuntament de Mollet. Però per sobre de tot la Marta escolta, explica, és al costat de la gent. La Marta és un referent en les lluites socials i nacionals, en la defensa dels drets dels qui més pateixen, en el compromís feminista i en la lluita per un món millor. Quan se la necessita, la Marta sempre hi és. 

La Marta Vilaret s’estima Mollet i en serà la propera alcaldessa, n’estem plenament segurs. Serà la propera alcaldessa perquè els republicans d’esquerres ens ho mereixem i perquè Mollet mereix molt més. 

El 2023 serà un bon any per a Mollet.