Marta Vilaret, l’alternativa per Mollet El passat divendres vam assistir a un fet excepcional: l’elecció d’un nou alcalde o alcaldessa de la ciutat després de la renúncia d’en Josep Monràs el passat 3 de juny quan resten onze mesos per al final del mandat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Marta Vilaret, l’alternativa per Mollet

El passat divendres vam assistir a un fet excepcional: l’elecció d’un nou alcalde o alcaldessa de la ciutat després de la renúncia d’en Josep Monràs el passat 3 de juny quan resten onze mesos per al final del mandat.

Des d’Ara Mollet-ERC no volíem contribuir a convertir aquest Ple d’investidura en un tràmit polític o administratiu més. Volíem que les molletanes i molletans poguessin escoltar els diferents projectes polítics que existeixen a Mollet per poder decidir quin futur volen per a la nostra ciutat i la seva gent, tenint en compte que l’horitzó electoral s’acosta cada vegada més. Alhora, vam voler visibilitzar l’existència d’una alternativa real de canvi i una nova manera de governar per construir un nou Mollet.

Nosaltres vam presentar a la regidora Marta Vilaret i Garcia com a candidata a l’Alcaldia i ho vàrem fer per convicció i perquè creiem que encapçala el projecte de futur que necessita la ciutat, un projecte de canvi necessari que contrasta el recanvi que considerem ha suposat l’elecció de nova alcaldessa de la ciutat, Mireia Dionisio. Valorem que ha estat un procés de transició estrany, com ja vam manifestar al Ple de comiat de l’anterior alcalde, que perpetua les mateixes polítiques esgotades dels darrers anys. Mollet necessita un canvi, necessitem impulsar un model de ciutat per a tota la ciutadania, no un recanvi de cares que no canvia les males polítiques d’aquests darrers anys. 

Ara toca repensar totes les polítiques municipals. Mollet ha d’impulsar una nova estratègia de desenvolupament urbà i econòmic que garanteixi la protecció dels nostres espais naturals, preservant-los i adaptant-los al canvi climàtic. Alhora, es fa necessària una nova política d’habitatge, una oferta cultural que estigui al costat i enforteixi les entitats de la ciutat, unes polítiques de joventut que s’apliquin o revitalitzar el comerç local i els nostres polígons industrials.

Des d’Ara Mollet ERC apel·lem a la resta de forces progressistes i de canvi a fer possible el canvi que Mollet necessita a partir del 2023. Perquè és urgent una alternança política a la nostra ciutat que faci un Mollet més obert, participatiu, plural, proper, just, feminista transparent i dialogant. Perquè els molletans i molletanes ens mereixem molt més. Comença el canvi.