Mollet: La capital baix-vallesana viva Després de mesos de pandèmia, l'activitat social, política i cultural torna a Mollet amb la força de la gent al carrer i amb ganes d'engrescar la ciutat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet: La capital baix-vallesana viva

Després de mesos de pandèmia, l'activitat social, política i cultural torna a Mollet amb la força de la gent al carrer i amb ganes d'engrescar la ciutat.

Exemples com la 40a Fira de Sant Ponç, la consulta popular estatal "Monarquia o República", la commemoració del Dia de les Lletres Gallegues, la Fira de la Cervesa al Parc de Can Mulà organitzada per la Colla dels Torrats, la Caminada Serralada de Marina o l'estrena de la placa amb motiu del 50è aniversari de la Penya Blaugrana de Mollet són exemples de l'activitat a Mollet aquesta darrera setmana, però que cal potenciar encara molt més.

No és la primera vegada que el nostre Grup Municipal considera insuficient el suport institucional a les activitats a la ciutat quan a més, milers de molletans i molletanes es desplacen fora de la ciutat per consumir oferta cultural o d'oci. Ho vam poder constatar a Sant Jordi, on molts ciutadans i ciutadanes ens explicaven com marxen fora de Mollet per assistir a actes, anar al cinema o concerts, entre d'altres. Per aquest motiu sabem que important és reforçar l'oferta i publicitar els actes que s'organitzen tant per l'Ajuntament com pel teixit associatiu molletà.

Ara que sembla que hem superat en gran manera la pandèmia de la Covid-19, proposem incentivar encara més l'oferta cultural, social i d'oci a la ciutat donant un nou impuls, no només amb un horitzó i un calendari més diversificat, sinó amb més pressupost municipal destinat a polítiques culturals i espais de referència on les entitats puguin desenvolupar la seva feina sense problemes.

Volem una ciutat viva, reivindicativa i dinàmica on l'oferta es pugui multiplicar i on les entitats siguin les veritables protagonistes amb tot el suport institucional possible de tots els actes i esdeveniments que es facin a Mollet. Perquè Mollet té ganes i motius, volem una ciutat millor i ha d'esdevenir, sense cap mena de dubte, la capital cultural de referència al nostre entorn, és el nostre compromís.