Mollet mereix un comerç i un Nadal de qualitat https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet mereix un comerç i un Nadal de qualitat

Aquests dies s’ha presentat la programació de Nadal a la nostra ciutat amb moltes novetats i iniciatives que no s’havien impulsat fins ara.
El Nadal és, probablement, una de les èpoques de l’any més importants no només per les famílies i infants, sinó també pel comerç, un dels sectors més importants de qualsevol poble o ciutat i que té en aquesta campanya una oportunitat de revitalitzarse, crear llocs de feina i millorar la facturació de l’any.

Des del nostre Grup Municipal veiem de vital importància potenciar el comerç local de  proximitat, local i sostenible, amb un èmfasi també de consum responsable, que arribi a tots els comerços, sectors i ciutadans de Mollet del Vallès. Fa molts anys que l’Ajuntament de Mollet no ha liderat una aposta clara pel comerç molletà, i considerem del tot insuficients les mesures establertes per potenciar-ho. No només ho diem nosaltres, sinó els propis comerços i comerciants de la ciutat ho reconeixen.


Mollet mereix un comerç i una campanya de Nadal de qualitat, amb suport i lideratge del nostre Ajuntament i capaç de ser pol d’atracció de tot el Baix Vallès i la comarca.


Considerem que amb mesures populistes i electoralistes no es soluciona el dèficit en matèria de comerç de la ciutat de tants anys, i volem canviar aquest paradigma i liderar el comerç molletà i donar-li tot el suport possible, amb noves polítiques i un debat de futur amb els comerciants i els seus representants. Per què en aquesta matèria Mollet té molt a dir, i ho podem fer realitat.

Alhora, volem demanar a tots els molletans i molletanes que comprin comerç local, que donem tot el suport possible als nostres comerciants i que potenciem el valor afegit de la proximitat i la qualitat en aquestes festes tan assenyalades.


També volem aprofitar per desitjar-vos un Bon Nadal, un bon any 2023 i esperem que sigui l’any del canvi polític a la nostra ciutat, liderat per la Marta Vilaret i Ara Mollet ERC-EUiA.