La cultura molletana Durant els dos anys que hem patit la pandèmia, la cultura molletana ha estat molt minsa, des de l’Ajuntament no van fer quasi activitats culturals i van tenir que ser les entitats socials i grups d’artistes molletans els que van dur la torxa cultural ( amb totes les limitacions pròpies de la pandèmia). https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La cultura molletana

Durant els dos anys que hem patit la pandèmia, la cultura molletana ha estat molt minsa, des de l’Ajuntament no van fer quasi activitats culturals i van tenir que ser les entitats socials i grups d’artistes molletans els que van dur la torxa cultural ( amb totes les limitacions pròpies de la pandèmia).

La cultura va continuar, tot i els entrebancs que van sorgir: limitació d’aforaments, llistats d’assistents, espais oberts, mantenir distancies, etc,. Malgrat tot, van aconseguir que al nostre ciutat es continuessin fent actes. Van ser actes que la gent esperava, necessitava i relacionar-se per poder oblidar durant una estona el malson que tots estàvem patint .

Enguany, sembla que tot torna a la normalitat ( encara amb algunes mesures ) però, amb l’experiència viscuda, hem de repensar la cultura a la nostre ciutat. 

Tenim una gran quantitat d’artistes locals amb ganes de fer, dir, exposar tot el seu art i que a vegades es troben amb moltes limitacions per part de l’administració: permisos, pocs espais adequats, subvencions…i , també es troba a faltar una agenda comuna, compartida, que faciliti poder gaudir de tots els espectacles, actes que es facin a la ciutat, sense duplicitats i evitant les competències entre artistes i facilitant la participació dels molletans i molletanes.

S’ha d’entendre la cultura com eina de coneixement, relació entre persones de diferents edats i cultures i també com a element imprescindible pel desenvolupament crític de les persones, en definitiva cal  impulsar un nou model cultural per Mollet on els artistes i la ciutadania es sentin protagonistes.