Adhesió al decàleg de bones pràctiques de comunicació local pública El Laboratori de Comunicació Pública de la UAB va elaborar, l'any 2003, el Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública com a eina de suport als mitjans públics locals per la producció d'un periodisme de qualitat i al servei de la ciutadania. Aquest decàleg compta amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Adhesió al decàleg de bones pràctiques de comunicació local pública

El Laboratori de Comunicació Pública de la UAB va elaborar, l'any 2003, el Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública com a eina de suport als mitjans públics locals per la producció d'un periodisme de qualitat i al servei de la ciutadania. Aquest decàleg compta amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L'Ajuntament va adherir-se a aquest decàleg en un Ple extraordinari celebrat el 15 d'abril de 2013. El Ple va votar una resolució sobre els mitjans de comunicació públics locals, amb els vots favorables dels grups de PSC i CiU, que acordava, entre altres punts, l'adhesió al Catàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0