Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura

Notícies RSS

Es crea la Comissió de treball de la programació del 15è aniversari de la defunció de Jordi Solé Tura

Es crea la Comissió de treball de la programació del 15è aniversari de la defunció de Jordi Solé Tura

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat la Comissió que treballarà en la programació dels actes per commemorar l’aniversari de la mort del molletà Jordi Solé Tura. Un grup de treball que aportarà propostes i definirà quins seran els eixos d’una programació que comptarà amb les activitats i accions per commemorar aquesta efemèride.

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest

Del 15 al 19 de març, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, acollirà la sisena edició del Brain Film Fest XIII Premi Solé Tura. Es tracta d’un festival internacional de cinema sobre el cervell impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i Minimal Films, amb la col·laboració, entre d’altres institucions, de l’Ajuntament de Mollet. L’art, la creativitat i el cervell seran el leitmotiv de l’edició d’aquest 2023.

Cultura

Veure'n més

Dades de contacte

Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura
Plaça Major, 1 (Casa de la Vila)
93 571 95 00
ced@molletvalles.cat

http:www.soleturamollet.cat

 

Sobre el servei

L'abril de 2010 es va constituir el Grup d'Amics i Amigues de Jordi Solé Tura, obert a tothom, per tal de  cercar el suport i la complicitat de persones que, amb el seu testimoniatge, contribueixin a mostrar públicament l'estima cap a la persona de Jordi Solé Tura.
 

Abans de la creació formal del Centre i amb la voluntat d’integrar les universitats en el projecte per la vinculació de Jordi Solé Tura amb el món universitari i acadèmic, es mantenen contactes amb els rectorats de tres universitats catalanes, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. Les tres institucions comuniquen formalment la voluntat de col·laborar en aquest projecte molletà.

L’any 2005 es constitueix el Consell Assessor del Centre d’Estudis per la Democràcia a Mollet del Vallès, format per un grup de catedràtics.

Pots conèixer totes les activitats, notícies informació del Centre d'Estudis per la Democràcia