30è aniversari de Ràdio Mollet Escultura en acer amb elements de llautó en al·legoria a una antena de ràdio en emissió, obra de Ricard Mira López. L'autor en va fer donació a Ràdio Mollet per commemorar el seu 30è aniversari. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

30è aniversari de Ràdio Mollet

Escultura en acer amb elements de llautó en al·legoria a una antena de ràdio en emissió, obra de Ricard Mira López. L'autor en va fer donació a Ràdio Mollet per commemorar el seu 30è aniversari.
30è aniversari de Ràdio Mollet.

El conjunt de l'escultura té una alçada d'1,53 mts, una base de 89 cms d'ample i 46 cms de fons. La base i el tronc estan fetes amb tub d'acer de secció quadrada (6 cms x 8 cms i 4 mms de gruix), i totes les planxes, tant la de la base i la vertical, així com les arquejades conformen les ones de ràdio, de 4 mms de gruix, amb excepció de la planxa corbada de la zona superior, que és de 3 mms de gruix.

Els arcs concèntrics simbolitzen les ondes de ràdio i la xifra del 30 s'ha fet en llautó, de manera que el color daurat simbolitza l'èxit de Ràdio Mollet al llarg de la seva història. La inscripció Anys s'ha volgut envellir especialment amb vernís per tal de representar el pas del temps.

Any de fundació
2011
Adreça
Estudis de Ràdio Mollet, al centre de serveis El Lledoner (plaça Cinco Pinos, 1)