A Una A inclinada, primera lletra de l’abecedari, porta d’entrada a la cultura i al coneixement: A d’Ajuntament, primera institució de la ciutat; A d’afecte... aquella A que tant estimava Brossa perquè, deia, era el símbol més humà. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

A

Una A inclinada, primera lletra de l’abecedari, porta d’entrada a la cultura i al coneixement: A d’Ajuntament, primera institució de la ciutat; A d’afecte... aquella A que tant estimava Brossa perquè, deia, era el símbol més humà.
A.

El 21 de desembre de 1998 Joan Brossa signava l’original d’aquesta obra d’art, un immens mural que presideix la nova Casa de la Vila i que és un nou símbol de la ciutat. Aquesta A uneix la modernitat de la nova Casa de la Vila amb la història representada per un moll de l’escut civil de la portada de l’església de 1498, i les onades d’un segell municipal de 1771. Nou dies després d’aquest acte, Brossa moria i el mural s’inaugurava, juntament amb la nova Casa de la Vila, el 9 de novembre de 2002.

Any de fundació
2002
Adreça
Plaça Major, 1