Benvinguda a Mollet Rotonda de 18,50 mts de diàmetre total on s'ajardinen 16 mts de diàmetre interior, es mantenen els dos arbres plataners originaris i s'hi incorpora gespa artificial. Els serveis tècnics municipals, autors de l'obra, volien crear un element singular a l'entrada de Mollet des de l'autopista AP-7, a través de diferents símbols i icones de la ciutat: l'Arlequí, l'església de Gallecs, l'A de Brossa, la font modernista de Prat de la Riba i el Lector de premsa, presidits tots per la 'M' de Mollet amb les dues exclamacions (logotip de la ciutat en aquell moment). https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Benvinguda a Mollet

Rotonda de 18,50 mts de diàmetre total on s'ajardinen 16 mts de diàmetre interior, es mantenen els dos arbres plataners originaris i s'hi incorpora gespa artificial. Els serveis tècnics municipals, autors de l'obra, volien crear un element singular a l'entrada de Mollet des de l'autopista AP-7, a través de diferents símbols i icones de la ciutat: l'Arlequí, l'església de Gallecs, l'A de Brossa, la font modernista de Prat de la Riba i el Lector de premsa, presidits tots per la 'M' de Mollet amb les dues exclamacions (logotip de la ciutat en aquell moment).
Benvinguda a Mollet.

La rotonda de Benvinguda a Mollet hi té en el seu interior una escultura en forma de semicircumferència de 6,90 mts de radi intern, 7,31 mts de radi extern i corda en direcció NE-SO (façana pràcticament alineada amb l'avinguda Gaudí). El fonament estructural d'aquest element escultòric es fa amb blocs de formigó.

Les planxes de Cor-ten dels pilars de formigó mostren el logotip de Mollet; la M i els dos signes d'exclamació, i les planxes de Cor-ten de l'estructura semicircular mostren les cinc icones de la ciutat: l'Arlequí, l'església de Gallecs, l'A de Brossa, la font modernista de Prat de la Riba i el Lector de premsa.

L'escultura està especialment ideada perquè es vegi bé durant la nit, quan tots els símbols que hi són representats queden il·luminats des de l'interior de la construcció.

Any de fundació
2009
Adreça
Confluència del carrer del Bosc amb l'avinguda Antoni Gaudí