Can Prat Conjunt de 163 tubs de diàmetre i alçades compreses entre els 4 cms i els 426 cms en disposició perimetral a la rotonda ovalada del carrer Bilbao al polígon industrial Can Prat. Els autors, Alejandro Díaz i Esther Gallardo, volien crear un objecte lligat a la velocitat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Can Prat

Conjunt de 163 tubs de diàmetre i alçades compreses entre els 4 cms i els 426 cms en disposició perimetral a la rotonda ovalada del carrer Bilbao al polígon industrial Can Prat. Els autors, Alejandro Díaz i Esther Gallardo, volien crear un objecte lligat a la velocitat.
Can Prat.

Els tubs d'aquesta obra són d'acer al carboni (B400S) galvanitzat, i soldats a aquests tubs s'hi llegeix la inscripció Can Prat en lletres de Cor-ten. Els tubs estan soldats per la base a uns passamans d'acer ancorats en el formigó.

La coloració marronosa que s'observa en els tubs situats sota les lletres de la inscripció prové dels òxids del Cor-ten que arrossega la pluja i que tenyeix els tubs d'acer.

Any de fundació
2009
Adreça
Rotonda del carrer Bilbao al polígon industrial Can Prat