La Guitarra Escultura en forma de guitarra, obra de Ricard Mira López, amb unes dimensions de 170 x 80 x 20 cms, elaborada amb planxes -tallades amb cisalla i doblegades en fred-, varetes i cargols provinents de retalls de ferralla. Les unions s'han fet amb soldadura d'arc elèctric, i s'ha aplicat pintura verda tipus 'martelé' amb pistola per tal de donar-li el color final i protegir-la de la corrosió. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Guitarra

Escultura en forma de guitarra, obra de Ricard Mira López, amb unes dimensions de 170 x 80 x 20 cms, elaborada amb planxes -tallades amb cisalla i doblegades en fred-, varetes i cargols provinents de retalls de ferralla. Les unions s'han fet amb soldadura d'arc elèctric, i s'ha aplicat pintura verda tipus 'martelé' amb pistola per tal de donar-li el color final i protegir-la de la corrosió.
La Guitarra.

L'escultura La Guitarra és un regal de Ricard Mira a l'Escola Municipal de Música amb motiu del seu 5è aniversari. La firma de l'autor es troba al frontal inferior de l'escultura, en una petita placa de llautó.

L'escultura es mostra a peu pla, sense pedestal. Només unes varetes soldades a l'obra li fan de suport per mostrar-la inclinada.

Els materials que s'han fet servir provenen de donacions que la indústria metal·lúrgica de Martorelles va fer a l'autor, de manera que no es coneix el tipus d'aliatge de ferro utilitzat.

Durant l'acte d'inauguració, el pintor Joan Abelló va dir a l'autor que aquella escultura "és una pintura picassiana".

Any de fundació
1996
Adreça
Escola Municipal de Música i Dansa (Can Gomà), carrer Castelao, 2