Monument en homenatge a Neus Català El monument, d’acer còrten, té forma d’una flor que representa puresa, vida, renaixença i pau. L’emblema del camp de concentració de Ravensbrük era una rosa, la rosa de Ravensbrük, una flor marró que estava mig pansida sense vida. Tot i la semblança entre les dues flors, la de l'escultura és una flor amb un poncell (capoll) viu, una flora plena d’esperança. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Monument en homenatge a Neus Català

El monument, d’acer còrten, té forma d’una flor que representa puresa, vida, renaixença i pau. L’emblema del camp de concentració de Ravensbrük era una rosa, la rosa de Ravensbrük, una flor marró que estava mig pansida sense vida. Tot i la semblança entre les dues flors, la de l'escultura és una flor amb un poncell (capoll) viu, una flora plena d’esperança.
Monument en homenatge a Neus Català.

L’escultura conté la inscripció “En record a Neus Català, supervivent del camp de concentració de Ravensbrük. En memòria de totes aquelles dones que van ser símbol de força i valentia i que el feixisme i el nazisme va intentar silenciar”.

Està situada al costat del monument a les persones assassinades als camps nazis, que recorda als cinc molletans que van ser assessinats als camps de concentració nazis. 

Any de fundació
2022
Adreça
Plaça Amical Mauthausen