Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet.

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet

Aquest dimarts obre les portes l’exposició ‘El transport públic ens dóna més’ que es podrà visitar fins el 28 de setembre al Centre Cívic de Can Borrell. Aquest és un dels dos actes que es faran a Mollet coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023, que té lloc fins el 22 de setembre. L’altre acte serà la xerrada, "Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”.

Medi Ambient

Comencen les obres d’implementació d’un carril bici segregat a l’Avinguda Rivoli.

Comencen les obres d’implementació d’un carril bici segregat a l’Avinguda Rivoli

La setmana que ve començaran les obres d’implementació d’un carril bici segregat a l’Avinguda Rivoli en el tram entre el carrer Sabadell i l’accés a l’aparcament del camp de futbol municipal dels Germans Gonzalvo. Una actuació finançada amb els fons europeus Next Generation que té com a objectiu fomentar el transport sostenible, ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat i fer més segura la convivència entre bicicleta i els vehicles.

Mobilitat

El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda.

El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda

L’Ajuntament de Mollet ampliarà, un any més, l’horari del bus urbà en franja nocturna durant els dies de Festa Major. Serà gratuït i funcionarà del dissabte 19 al dimarts 22 d’agost, amb un vehicle de la línia L-1 que farà el recorregut habitual (incloent-hi tots els trajectes del barri de Lourdes).

Mobilitat

Servei especial de bus nocturn gratuït per la Festa Major de Gallecs.

Servei especial de bus nocturn gratuït per la Festa Major de Gallecs

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reforçat el servei d’autobús durant les nits de la Festa Major de Gallecs que se celebra aquest cap de setmana. Així, per primera vegada, funcionarà aquest servei de bus nocturn amb l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i segura.

Mobilitat

La ministra de Transports visita Mollet i anuncia la licitació de l’estudi per desdoblar l’R3 al seu pas per Mollet.

La ministra de Transports visita Mollet i anuncia la licitació de l’estudi per desdoblar l’R3 al seu pas per Mollet

L’alcaldessa, Mireia Dionisio Calé, ha rebut aquest divendres la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez, qui ha fet una visita oficial a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. A la trobada s’han tractat diversos temes relacionats amb les infraestructures ferroviàries com que a la tardor es licitarà la redacció del projecte constructiu del desdoblament i integració urbana de l’R3 al seu pas per Mollet. El projecte també comportarà el canvi d’ubicació i la construcció en viaducte d’una nova estació així com la remodelació del seu entorn i el cobriment d’una part de la via.

Nous horaris del bus urbà de Mollet.

Nous horaris del bus urbà de Mollet

L’Ajuntament de Mollet ha revisat els horaris del bus urbà i s’han fet reajustaments per tal de millorar-ne la fiabilitat. Entraran en vigor el 13 de febrer i amb aquesta nova programació també es preveu que els horaris s’adaptin millor a les necessitats dels usuaris i usuàries d’aquest mitjà de transport per moure’s per la ciutat.

Mobilitat

Mollet reduirà un 50% el preu de la targeta multiviatge del bus urbà.

Mollet reduirà un 50% el preu de la targeta multiviatge del bus urbà

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat la reducció del 50% del preu de la targeta multiviatge i dels bitllets bonificats (T-Gent Gran i T-Jove) de l’autobús urbà durant els propers sis mesos. Així, el preu T-10 Mollet costarà 4,20 euros i la T-Jove i la T-Gent Gran, 2,10 €.

Mobilitat