Escoles bressol municipals Mollet disposa de tres escoles bressol totalment públiques, La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons, en les que l'infant és el principal protagonista del projecte educatiu i en la que els espais estan dissenyats com a elements educatius que li permetran obrir-se camí al món, acompanyat de les educadores i els educadors i de les seves famílies. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Escoles bressol municipals

Mollet disposa de tres escoles bressol totalment públiques, La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons, en les que l'infant és el principal protagonista del projecte educatiu i en la que els espais estan dissenyats com a elements educatius que li permetran obrir-se camí al món, acompanyat de les educadores i els educadors i de les seves famílies.

5020-escoles-bressol.jpg

Les escoles bressol municipals són serveis educatius per a la primera infància que acullen infants des dels quatre mesos fins als tres anys, que, tot i no ser un servei obligatori, han esdevingut una necessitat social per garantir la igualtat d’oportunitats i una possibilitat per als nostres infants de començar a relacionar-se amb altres infants com ells i també amb el seu entorn.

bressol-port.JPG

En el sistema educatiu actual formen part del primer cicle d'educació infantil. Aquesta etapa en la vida de l'infant és fonamental per al seu creixement, ja que el seu desenvolupament posterior es basa en les experiències que adquireix en aquests primers anys.

Cadascuna de les tres escoles bressol municipals està condicionada per satisfer les necessitats dels infants: amb espais adequats, joguines i material necessaris. L'infant hi troba altres nens, nenes i adults que s'hi relacionen. Aquí conviuen i s'eduquen els petits en un clima de tranquil·litat i afectivitat.

Les mestres i educadores compten amb el suport de professionals especialitzats en la petita infància i aquests mantenen un contacte periòdic amb visites a l'escola per tal d'assessorar-les.

La Filadora.JPG

Per permetre que més famílies hi puguin tenir accés a les nostres escoles bressol s’aplica la tarifació social que permet pagar la quota d’escolaritat en funció dels ingressos econòmics de cada família.

Les tres escoles depenen de l'Institut Municipal d'Educació de Mollet del Vallès i tenen el mateix funcionament. S'emmarquen dins les principals línies d'actuació de les polítiques d'atenció a la primera infància d'aquest Ajuntament, per tal de posar a l'abast dels més petits i de les seves famílies serveis i programes de qualitat.

 

Es pot trobar més informació de les escoles bressol a:

Els Pinetons.JPG 

EBM La Xarranca  93 579 43 00 escolabressollaxarranca.blogspot.com    

EBM La Filadora  93 544 54 54 ebmlafiladoramollet.blogspot.com            

EBM Els Pinetons  93 570 83 25 ebmelspinetonsmollet.blogspot.com        

Video de les escoles bressol

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
5