Mollet Ciutat Educadora Ciutat educadora és aquella que té els seus habitants com a membres partícips i integrants de la seva comunitat. És la ciutat que entén que no solament educa l'escola sinó també tots els agents que la conformen. El temps lliure, el temps d'oci, les relacions personals, les relacions amb les administracions... tot pot ser integrador i formatiu. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet Ciutat Educadora

Ciutat educadora és aquella que té els seus habitants com a membres partícips i integrants de la seva comunitat. És la ciutat que entén que no solament educa l'escola sinó també tots els agents que la conformen. El temps lliure, el temps d'oci, les relacions personals, les relacions amb les administracions... tot pot ser integrador i formatiu.

Mollet del Vallès està adherida a la Carta de Ciutats Educadores.

Ciutat educadora.png

Per aquest motiu, té vocació de ciutat educadora, amb personalitat pròpia i valorant i respectant als seus ciutadans sigui quina sigui la seva tendència, formació, religió, edat o gènere.

La ciutat educadora, evidentment, dóna prioritat als infants i joves, però també incorpora els adults en una formació que ajuda a relacionar-se i realitzar-se com a persones.

Les persones que reben coneixements al llarg de tota la vida acaben desenvolupant el propi potencial humà d'expressió i afirmació, són persones participatives i crítiques i aportaran sentit al concepte d'associació.

D'altra banda, la ciutat educadora és la que promou condicions de plena igualtat per que totes i tots els ciutadanes puguin sentir-se respectats i ser respectuosos, capaços de dialogar, i conjugar tots els factors possibles per tal que es puguin construir-se, ciutat a ciutat una societat del coneixement sense cap tipus d'exclusions.

Documents relacionats 

Resultats de Projectes Participatius (recollida selectiva de residus) 

Ciutats Defensores dels Drets Humans 

  Imatge Ciutats Defensores.jpg      Clicar AQUÍ                                     

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0