Preinscripció i matriculació d’Escoles Bressol Municipals i Jornades de Portes obertes. Curs 2024-2025 https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Preinscripció i matriculació d’Escoles Bressol Municipals i Jornades de Portes obertes. Curs 2024-2025

La ciutat de Mollet del Vallès disposa de tres escoles bressol totalment públiques: La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons. Per accedir a una plaça pública, cal participar al procés de preinscripció presentant sol·licitud telemàtica en el termini corresponent.

Presentació de sol·licituds

Enguany, la sol·licitud de preinscripció torna a ser telemàtica. 

Dates de presentació de sol·licituds: del 8 al 21 de maig 2024

Des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME), com és habitual, s’oferirà durant tot el procés de preinscripció i matriculació, informació i atenció personalitzada a les famílies que ho necessitin. (93 563 51 25)

Portes Obertes

Amb l’objectiu d’oferir a les famílies informació sobre les tres escoles bressol municipals, s’organitzen les Jornades de portes obertes. Les famílies que així ho requereixin podran fer una visita presencial amb cita prèvia, trucant del 17 al 23 d’abril de 10 h a 12 h al telèfon de cada escola que es vulgui visitar per a concertar la cita. Les portes obertes es realitzaran en horari de 17.30 a 19 h els següents dies:

  • EBM La Filadora: dilluns 22 d’abril i dilluns 29 d’abril
  • EBM La Xarranca: dimecres 24 d’abril i dilluns 29 d’abril
  • EBM Els Pinetons: dimecres 24 d’abril i dilluns 29 d’abril

També s’ha habilitat un espai a la web municipal per a oferir una alternativa virtual a les portes obertes tradicionals.

Així a Escoles Bressol Municipals hi trobareu informació i imatges per poder conèixer el projecte, l’equipament i les propostes de les tres Escoles Bressol Municipals de Mollet.

Calendari del procés

                        Calendari del procés

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0