Notícies RSS

Foto de grup amb l'alcaldessa i la regidora i els contractats

L’Ajuntament de Mollet contracta 22 molletans i molletanes a l’atur a través de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha contractat 22 plans ocupacionals a través del programa ‘Plans Locals d'Ocupació’ de la Diputació de Barcelona.

Ocupació

Formació a les instalacions de Mollet Hub

Mollet Hub ofereix una cinquantena d’accions adreçades a emprenedors i a empreses

Durant aquest últim trimestre de 2023, el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix per als pròxims mesos prop d’una cinquantena d’accions. Com a novetat, hi haurà l’organització d’una jornada adreçada a persones emprenedores on podran conèixer quatre experiències d'èxit d'emprenedors assessorats des del Mollet Hub, i en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes d’octubre un taller adreçat als emprenedors autònoms en relació amb la nova llei i la seva aplicació pràctica.

Ocupació

L’atur segueix reduint-se a Mollet, que es converteix en la ciutat de la comarca en crear més ocupació al juny

L’atur segueix reduint-se a Mollet, que es converteix en la ciutat de la comarca en crear més ocupació al juny

El passat mes de juny, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 89 persones, el que la converteix en la ciutat del Vallès Oriental en generar més ocupació durant aquest mes. En aquests moments, el nombre de persones desocupades és de 2.615 i la taxa d’atur se situa en el 10,32 %. Amb aquestes dades, l’atur encadena a Mollet quatre mesos consecutius de descens.

Ocupació

Veure'n més

Dades de contacte

Mollet Orienta
C. Riera, 7 1ª planta
935 705 160

info@emfo.cat

Mollet Forma
C. Francesc Macià, 16
935 705 160

info@emfo.cat

Sobre el servei

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès van ser creats l’any 1989 per donar suport a la ciutadania i tenir un paper actiu en el desenvolupament social i econòmic de Mollet i el Baix Vallès.

A través de l'Empresa Municipal per l'Ocupació i l'Orientació (EMFO), l’objectiu principal d’aquest servei és ajudar i donar suport a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès a trobar feina i/o millorar-la, proporcionar-los recursos i fomentant una actitud pro activa mitjançant la informació, orientació, formació.