Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Mollet ofereix 10 refugis climàtics durant aquest estiu.

Mollet ofereix 10 refugis climàtics durant aquest estiu

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit crear espais de refugi climàtic declarant sis equipaments municipals com a refugis climàtics que proporcionin condicions de confort tèrmic i seguretat a la població pensant especialment en aquells grups més vulnerables, espais interiors que se sumen als refugis bioclimàtics exteriors  escola Joan Salvat Papasseit, Parc de la Plana Lledó, Parc dels Pinetons i Parc de les Pruneres. S’amplia l’horari de l’arc del Parc de les Pruneres que obrirà també al matí.

Actualitat

El PSC torna a guanyar les eleccions generals a Mollet.

El PSC torna a guanyar les eleccions generals a Mollet

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha tornat a guanyar les eleccions a les Corts Generals d’aquest diumenge 23 de juliol de 2023 a Mollet del Vallès. La segona força més votada ha estat Sumar, seguida pel Partit Popular que ha quedat en tercera posició. Esquerra Republicana ha estat la quarta força més votada, VOX la cinquena i Junts per Catalunya ha estat la sisena força més votada a Mollet. La participació, ha estat del 57,49%, 16 punts per sota que a les eleccions generals de 2019.

L’Ajuntament presenta l’app Ajuntament Mollet.

L’Ajuntament presenta l’app Ajuntament Mollet

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor de Projectes Urbans i Obra Pública, Raúl Broto, han presentat l’app Ajuntament de Mollet, una aplicació mòbil gratuïta que ofereix els principals serveis municipals per a la ciutadania en un sol punt d’accés. També inclou un apartat d’incidències que té per objectiu agilitzar el procés de millora de qualsevol aspecte relacionat amb l’espai comú. Està en versió catalana i castellana i és compatible amb Android i iOS i amb tots els dispositius mòbils.

Actualidad

Persona utilitzant la terminal d’autoservei Instal·lada a l'Ajuntament.

L’Ajuntament posa en marxa quatre oficines electròniques en diferents punts de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa quatre oficines electròniques a través de les quals la ciutadania podrà fer diferents tràmits i gestions amb l’Ajuntament. El propòsit és seguir oferint un servei públic més proper, àgil i més transparent.

Actualitat

El Consell de Ciutat reflexiona sobre l’envelliment actiu, les prestacions dels serveis socials i la participació i l’ús de l’espai públic.

El Consell de Ciutat reflexiona sobre l’envelliment actiu, les prestacions dels serveis socials i la participació i l’ús de l’espai públic

El plenari del Consell de Ciutat ha celebrat l’última reunió de l’any al Mollet Hub on ha debatut un conjunt de recomanacions i propostes que ha aportat el seu grup de treball sobre la gent gran. El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació de la ciutat i es reuneix un mínim de dues vegades l'any.

Participació Ciutadana

Imatge de la nova web.

L’Ajuntament de Mollet estrena nova web

La nova web és més accessible, més innovadora, més funcional i optimitzada per a dispositius mòbils. També s’han posat en marxa aquest dijous els nous portals de la seu electrònica, portal de tràmits i portal de transparència.

Acció Institucional