"I els divendres, què?". Doble concert de música electrònica: Sustainer i Valdrara https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

"I els divendres, què?". Doble concert de música electrònica: Sustainer i Valdrara

Aquesta activitat ja ha finalitzat

"I els divendres, què?". Doble concert de música electrònica: Sustainer i Valdrara.

Horari: 22.30 h

La primera proposta del nou cicle de Joventut "I els divendres, què?" presenta un doble concert de música electrònica a la terrassa del Museu Abelló. Els concerts fugen de l'estereotip que relaciona la música electrònica amb una música de ball esbojarrada, i busquen la qualitat d'estils més contemplatius i elaborats.

El primer directe anirà a càrrec de Sustainer, el projecte del badaloní Àlex Alarcón, amb una extensa i reconeguda trajectòria en el món de la música ambient. El segon concert de la nit anirà a càrrec de Valdrara, un nou projecte molletà format per Marco Domenichetti i Jaume Muntsant, que oferiran un concert audiovisual inspirat en el llibre Les ciutats invisibles d'Italo Calvino.

Visita nocturna i comentada a l'exposició, a les 21.30 h
Els concerts començaran a 2/4 d'11 de la nit, però el Museu Abelló ofereix la possibilitat a totes les persones que estiguin interessades de fer prèviament una visita guiada a l'exposició Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes, que començarà una hora abans, a 2/4 de 10.