Comencen les obres de transformació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç en zona de vianants El proper dilluns dia 6 de març comencen les obres de remodelació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç per transformar-la en zona de vianants. El projecte de millora està centrat en seguir amb aquelles actuacions que facin de Mollet una ciutat més saludable, amable i sostenible facilitant la mobilitat a peu. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Comencen les obres de transformació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç en zona de vianants

El proper dilluns dia 6 de març comencen les obres de remodelació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç per transformar-la en zona de vianants. El projecte de millora està centrat en seguir amb aquelles actuacions que facin de Mollet una ciutat més saludable, amable i sostenible facilitant la mobilitat a peu.

Imatge aèria de Mollet.
vista aèria de Mollet

logos NextGeneration notícies web.jpg

S’actuarà als carrers Espanya, Església, Pere Ramon i Sant Oleguer per convertir-los en zona peatonal de plataforma única. Les obres seran supervisades per un arqueòleg en tractar-se d'una zona d'expectativa arqueològica.

Així mateix es soterraran les línies elèctriques i es renovarà l’asfaltat, el clavegueram i la xarxa d’aigua potable.

Fins a finals d’abril es reduirà l’aparcament a la zona, però els vehicles podran entrar i sortir pel carrer Espanya. A mida que avancin els treballs s’anirà informant al veïnat de la zona de les afectacions en la mobilitat.

Els treballs són finançats amb els Fons Europeus Next Generation de la Unió Europea i tenen un cost de 893.363 €. La durada prevista és d’aproximadament sis mesos.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Imatges relacionades

logos NextGeneration notícies web.jpg
logos NextGeneration notícies web.jpg

Etiquetes