Les taronges del carrer de Santa Rosa es tornaran a transformar en melmelada Un any més, l’Ajuntament de Mollet i diversos col·lectius i centres educatius de la ciutat han recol·lectat les taronges amargues dels tarongers del carrer de Santa Rosa per evitar el malbaratament d’aliments. En total s’han recollit 3029 taronges. A partir d’aquí, les taronges es transformaran en melmelada. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Les taronges del carrer de Santa Rosa es tornaran a transformar en melmelada

Un any més, l’Ajuntament de Mollet i diversos col·lectius i centres educatius de la ciutat han recol·lectat les taronges amargues dels tarongers del carrer de Santa Rosa per evitar el malbaratament d’aliments. En total s’han recollit 3029 taronges. A partir d’aquí, les taronges es transformaran en melmelada.

Taronges recollides.

L’Ajuntament de Mollet i persones voluntàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de la Fundació Sanitària de Mollet, del Centre Ocupacional del Bosc, de l’escola Can Vila, del Club Social La Llum, de l’escola Sant Gervasi, de l’INS Gallecs i de l’INS Aiguaviva han estat els encarregats de recollir les taronges.

La iniciativa també compta amb el suport del Consorci de Gallecs que cedeix  l’obrador d’aquest espai rural on l’Associació Agroecològica de Gallecs transformarà les taronges recollides en melmelada i fer-ne pots per entregar-los al Banc dels Aliments de Mollet. Els pots de melmelada es faran arribar a persones en situació de precarietat alimentària de la ciutat.

Enguany, s’han recollit 3029 taronges que s’han repartit en 66 caixes. 

Per la regidora de Justícia Ambiental i Ecologisme, Noa Monràs González, es tracta “d’un projecte molt enriquidor per a la ciutat i per a totes les entitats que hi participen i, des de l'Ajuntament sempre hem treballat i continuarem apostant per accions que contribueixin a la reducció del malbaratament alimentari”.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes