S’acosta el maig... Ha començat la cursa per les Eleccions Municipals, Junts per Mollet començarà la cursa quan cregui que ho ha de fer, però mentre, com en qualsevol competició estem preparant-nos, no per anar en contra de ningú, sinó per a presentar com millorar encara més Mollet i les persones que hi vivim. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

S’acosta el maig...

Ha començat la cursa per les Eleccions Municipals, Junts per Mollet començarà la cursa quan cregui que ho ha de fer, però mentre, com en qualsevol competició estem preparant-nos, no per anar en contra de ningú, sinó per a presentar com millorar encara més Mollet i les persones que hi vivim.

A Mollet, ciutat diversa en ideologies i creences, tenim clar que cal promoure la cooperació i el treball amb els altres partits i amb les institucions, sumat a una gestió transparent i eficient per part del govern municipal.

Fa anys que per a nosaltres les persones han d’estar al centre de les nostres polítiques i per a nosaltres la gent de Mollet els primers. Durant aquests mesos, desenvoluparem i presentarem el que volem oferir als electors, en especial el que fa referència a promoure la participació ciutadana i el diàleg en les decisions polítiques de la ciutat, i no només sobre el paper. 

També caldrà fomentar accions encaminades a un desenvolupament sostenible i a la cura del medi ambient, premiant a qui ho segueixi i penalitzant a qui s’hi posi d’esquena. La igualtat d’oportunitats i la inclusió social en tots els àmbits seran prioritàries, quan les crisis econòmiques i socials encara tenen conseqüències. 

Presentarem també els nostres eixos per fer de Mollet una ciutat a mida humana, per tal de millorar la vida dels veïns i veïnes, fent-ho entra d’altres amb una millora de les infraestructures i els serveis públics de la ciutat. La cultura ha de ser un instrument més per a l’educació i la millora de la societat molletana i cal que arribi a tots els segment de la població, d’acord amb el principi d’equitat, per això per a nosaltres és importantíssim enfortir el teixit cultural, igual que el teixit associatiu. 

Amb un bon foment de l’economia local i de l’emprenedoria també s’aconsegueix lluitar contra les desigualtats socials i econòmiques. 

També tindrem ben present la defensa dels drets dels molletans i molletanes i vetllar per tal que compleixin amb les seves obligacions.