Transparència

Notícies RSS

L’Ajuntament de Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència en la  comunicació pública

L’Ajuntament de Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència en la  comunicació pública

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tornat a rebre aquest guardó que entrega la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una puntuació del 98% per l’alta qualitat i transparència de la seva comunicació pública. El consistori rep aquest premi des de 2013.

Acció Institucional

Persona utilitzant la terminal d’autoservei Instal·lada a l'Ajuntament

L’Ajuntament posa en marxa quatre oficines electròniques en diferents punts de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa quatre oficines electròniques a través de les quals la ciutadania podrà fer diferents tràmits i gestions amb l’Ajuntament. El propòsit és seguir oferint un servei públic més proper, àgil i més transparent.

Actualitat

Imatge de la nova web

L’Ajuntament de Mollet estrena nova web

La nova web és més accessible, més innovadora, més funcional i optimitzada per a dispositius mòbils. També s’han posat en marxa aquest dijous els nous portals de la seu electrònica, portal de tràmits i portal de transparència.

Acció Institucional

Veure'n més

Dades de contacte

Adreça: Plaça Major 1, Mollet del Valles

Tel: 93.571.95.00

Adreça electrònica: transparencia@molletvalles.cat

Sobre el servei

La transparència és un dels principis fonamentals de l’actuació dels poders públics, i és en virtut d’aquest principi i de la normativa que el regula i desenvolupa que l’Ajuntament de Mollet del Vallès fa pública la informació necessària per tal que la ciutadania pugui participar en els assumptes públics i controlar que l’Ajuntament exerceix de forma transparent la seva actuació i en ret comptes de manera oberta i accessible.

El funcionament transparent de tota institució pública implica posar a l’abast de la ciutadania, la informació rellevant sobre la seva organització, la gestió econòmica i pressupostària i les dades de la seva activitat, amb la finalitat de fer possible l’avaluació de les actuacions públiques.