Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !.

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

Salut

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys.

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reprès les sessions del projecte Entre famílies adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys d’edat on es parlarà de qüestions relacionades amb l’educació dels seus fills i filles. Es faran vuit sessions repartides entre les escoles Joan Abelló i Col·legis Nous.

Educació

650 alumnes dels instituts de Mollet participen en una formació sobre mobilitat segura.

650 alumnes dels instituts de Mollet participen en una formació sobre mobilitat segura

El programa d’Educació Viària a les Escoles ha incorporat aquest curs una formació específica a l’alumnat de 2n d’ESO sobre mobilitat segura i les normes de circulació que afecten els vehicles de mobilitat personal (VMP) i a les bicicletes. A la primera xerrada han participat 650 alumnes dels instituts de la ciutat.

Educació

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Joan Abelló.

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Joan Abelló

A partir d’aquest divendres, l’escola Joan Abelló obrirà el seu pati perquè la ciutadania en faci ús. D’aquesta manera se suma a les escoles Joan Salvat Papasseit, Col·legis Nous i Sant Jordi. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Educació

L’Ajuntament lliura el NIF a les cooperatives escolars creades en la 11a edició del programa CUEME.

L’Ajuntament lliura el NIF a les cooperatives escolars creades en la 11a edició del programa CUEME

El regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el regidor d’Ocupació, Juanjo Baños González, han lliurat el NIF a les 9 cooperatives escolars de 7 centres educatius de Mollet que aquest curs participen en aquesta activitat escolar impulsada pels programes Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, i Aprendre a Emprendre, impulsat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Educació

El Consell dels Infants treballarà per donar a conèixer la figura i l’obra de Joan Abelló.

El Consell dels Infants treballarà per donar a conèixer la figura i l’obra de Joan Abelló

Després d’acceptar la proposta que l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé ha fet als joves regidors i regidores que aquest curs formen part del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), a partir d’avui començaran a treballar per reivindicar i donar a conèixer la figura i l’obra de Joan Abelló i Prat, coincidint amb la commemoració del seu centenari i amb l’inici d’un seguit d’actes i exposicions que s’emmarquen dins de l’Any Abelló per commemorar aquesta efemèride.

Educació